Sinun lahjapakettisiTämä sivu vaatii uusimman Flash Player-laajennuksen.

 

> Ole hyvä ja lataa ilmainen laajennus tästä.

> Asennuksen jalkeen jatka sivustolle tästä.

Sinun lahjapakettisi

Lahjapaketit aatosta loppiaiseen aina klo 10.00

Tänäkin jouluna Teema tarjoaa juhlakaudella katsojilleen kokonaisten sarjojen, elokuvien ja musiikin ja kulttuurin lahjapaketteja jouluaatosta loppiaiseen. Lahjapaketit alkavat aina klo 10.00. Katsojilla on mahdollisuus kunnon maraton- katseluun tai kokonaisuuden tallentamiseen omaan ohjelmakirjastoonsa. Tutustu tästä ja katso, minkä YLE Teeman lahjapaketin haluat avata tänä jouluna!

Lahjapaketit

Avaa oma pakettisi!

Naispopparit

Jouluaattona poppia klo 10.00 alkaen

Jouluaaton lahjapakettina kolmen naisartistin Kosketuksessa-konsertit. Lavalle astuvat Jenni Vartiainen, Irina ja Johanna Kurkela. Jokaisen keikan jälkeen käydään läpi konserttivieraan uran kannalta merkityksellinen levy, jossa ääneen pääsevät myös taustajoukot, levy-yhtiön väki, keikkamyyjät ja tuottajat.

Jenni Vartiainen, Irina ja Johanna Kurkela.

Lisää lahjapaketista

Ylpeys ja ennakkoluulo

Joulupäivänä Ylpeys ja ennakkoluulo klo 10.00

Jane Austenin vuonna 1813 julkaisemaan klassikkoromaaniin perustuva sarja kertoo riemullisella tavalla niistä ennakkoluuloista, jotka vallitsivat 1700-luvulla Englannin maaseudun luokkatietoisessa yhteisössä. Bennettin perheen elämä sujuu tasaisen rauhallisesti. Perhe ei ole varakas, mutta sukutausta on aatelinen. Hössöt- tävän äidin suurin ongelma on, miten löytää viidelle naimaikäiselle tyttärelle sopivat aviomiehet.

Colin Firth Darcynä!

Lisää lahjapaketista

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor 26.12. klo 10.00

Elizabeth Taylor kuoli tämän vuoden maaliskuussa ja viime kesänä Teema kunnioitti Hollywoodin kulta-ajan kirkkaimman tähden uraa esittämällä sarjan hänen elokuviaan. Lahjapaketissa nähdään nyt uudestaan kaksi hyvin erilaista Elizabeth Taylor -elokuvaa: Muistojeni Pariisi ja Kleopatra.

Kaksi hyvin erilaista elokuvaa: Muistojeni Pariisi ja Kleopatra.

Lisää lahjapaketista

Unelmien rannat

Rantaelämää 27.12. klo 10.00

Viisiosainen dokumenttisarja vie ihanalle elämysmatkalle 1960-luvun suosittuihin rantakohteisiin, jonka jälkeen tutustutaan bikinien kulttuurihistoriaan sekä Bikini-saaren asukkaiden unohdettuun lähihistoriaan. Lahjapaketin päätteeksi nähdään rantakomedia Bikini Beach.

Ihanaa rantaelämää ja bikinien kulttuurihistoriaa.

Lisää lahjapaketista

Mielen salattu voima

Ihmismielen salat 28.12. klo 10.00

Kolmiosainen tiededokumenttisarja Mielen salattu voima tutkii, miten usko vaikuttaa mieleen ja esimerkiksi vaikeasta sairaudesta paranemiseen. Tiededokumentti Tottelemiskoe, panoksena kuolema jäljittelee kuuluisaa 1960-luvulla tehtyä Milgramin testiä, joka osoitti, että ihminen pystyy antamaan toiselle kuolettavan sähköiskun, jos jokin auktoriteetti määrää häntä tekemään niin.

Ihmisen mieli on edelleen arvoitus.

Lisää lahjapaketista

Olipa kerran... keksijä

Olipa kerran...keksijä 29.12. klo 10.00

Kuka keksi kirjapainotaidon? Entä höyrymoottorin? Ja kuka huusi kylpyammeessa ”Heureka!”? Ranskalaisen Albert Barillén piirrossarja valottaa keksintöjen syntyä tuttujen hahmojen opastuksella. Lahjapaketissa esitetään sarjan 15 viimeistä osaa.

Maailmanhistorian merkittävimmät innovaatiot.

Lisää lahjapaketista

Monte Criston kreivi

Monte Criston kreivi 30.12. klo 10.00

Kahdeksanosaisen, Alexandre Dumas'n romaaniin perustuvan sarjan tähtenä loistaa ranskalais- näyttelijöiden huippuihin lukeutuva Gérard Depardieu. Syyttömänä tuomittu mies alkaa vapauduttuaan suunnittelemaan kostotoimia niille, jotka ovat passittaneet hänet vankilaan.

Monte Criston kreivi ei lepää ennen kuin on kostanut.

Lisää lahjapaketista

Paluu 80-luvulle

Paluu 80-luvulle 31.12. klo 10.00

Hauska, nostalginen, perusteellinen ja puistatta- vakin syväsukellus 1980-luvun musiikki-ilmiöihin. Kuusiosaisessa sarjassa käydään läpi uusi aalto ja uusromantikot, house ja hip hop sekä black metal ja syntsapop - musiikkivideoita, listapoppia, aerobicia ja juppeja unohtamatta.

Todellinen syväsukellus 80-luvun musiikkiin.

Lisää lahjapaketista

Italia

Italia 1.1. klo 10.00

Puutarhasarjoistaan tunnettu Monty Don johdattaa uutuussarjassaan katsojat Italian upeimpien ja tunnetuimpien puutarhojen läpi kertomalla samalla alueen historiasta sekä poliittisista ja kulttuurisista vaiheista. Tunnettu tv-kokki Rick Stein tutkii ruoan ja 1800-luvun oopperan suhdetta toisiinsa ohjelmassa Oopperan makuja Italiasta.

Italian ihanimmat puutarhat ja ihanaa ruokaa.

Lisää lahjapaketista

Maailman tunnetuimmat kaupungit

Tunnetuimmat kaupungit 2.1. klo 10.00

Brittinäyttelijä Griff Rhys Jones sukeltaa tunnetuimpien kaupunkien tunnelmaan ja elämäntapaan. Miltä suositut matkailukaupungit näyttävät kulissien takaa ja eri vuorokaudenaikoina?

Kaupunkien sykkeessä Griff Rhys Jonesin johdolla.

Lisää lahjapaketista

Selviytymistarina

Selviytymistarina 3.1. klo 10.00

Koskettava dokumenttisarja Selviytymistarina nähdään kokonaisuudessaan. Sarjassa nuoret kertovat, kuinka ovat selvinneet mielenterveys- ongelmistaan. Paketti jatkuu dokumenttisarjalla Minä ja mun äiti, jossa äitiä ja tyttäriä erottavat erilaiset valinnat ja he yrittävät selvitellä toisilleen omia näkemyksiään.

Miten mielen- terveysogelmista voi selviytyä?

Lisää lahjapaketista

Junalla Bergenistä Osloon

Bergenistä Osloon 4.1. klo 10.00

Norjan television ainutlaatuinen lähetys junamatkalta Bergenistä Osloon. Reissu kestää 7 tuntia 16 minuuttia. Nouse junaan, matkaa pitkin komeaa rannikkoa, sukella läpi vuorien ja saavu Osloon pitkin satavuotiasta rautatietä.

Seitsemän tunnin matka televisiossa.

Lisää lahjapaketista

Amerikan naurattajat

Amerikan naurattajat 5.1. klo 10.00

Kuusiosainen naurettava dokumenttisarja amerikkalaisesta huumorista ja sen tekijöistä. Näyttelijä Billy Crystal johdattaa katsojat naurun suurvallan tyyppeihin, tyyleihin ja aikakausiin, komediabisneksen nykypäivää unohtamatta.

Amerikkalaisen komiikan historiaa ja nykypäivää.

Lisää lahjapaketista

Hurtigruten

Hurtigrutenin matkassa 6.1. klo 10.00

12-tunnin kooste historiallisesta 5 vuorokautta kestäneestä suorasta televisiolähetyksestä. Kaikkien aikojen pisin suora lähetys laivamatkalta Bergenistä Kirkenesiin sai Norjassa kesällä 2011 yhteensä lähes kolme miljoonaa katsojaa. Laiva- reitti Hurtigruten, maailman kauneimpana meri- reittinäkin pidetty linja, on nykyään sekä arkinen osa Norjan valtakunnan liikenneverkkoa että suosittu matkailukohde.

Tv-historiaa upealla merireitillä!

Lisää lahjapaketista