Tämä sivu vaatii uusimman Flash Player-laajennuksen.

 

> Ole hyvä ja lataa ilmainen laajennus tästä.

> Asennuksen jalkeen jatka sivustolle tästä.

YLE Areenan uusi ulkoasu

Uusi sininen Areena

Avasimme Areenan beta-version sinulle tutkittavaksi. Sisällöt ovat paremmin esillä ja löydettävissä, videot flash-formaatissa, kuvanlaatu huima ja playerit parempia. Areenaa voi katsella jatkossa myös muualla verkossa, kun player saadaan jaettavaksi. Toimintoja on vielä työn alla - samoin palvelun visuaalinen ilme. Uusi syvänsininen ilme liitetään mukaan kevään aikana. Tässä siitä maistiaisia. Tutustu ilmeeseen alalaidan kuvista.

Areenan etusivu

Yllätä itsesi

Yllätä itsesi

Areenan etusivulle toimitetaan vahvasti visuaalista kuvakarusellia, joka tarjoaa ajankohtaisia teemoja ja tärppejä laajasta sisällöstä. Pyrimme yllättämään sinut joka päivä uudella ja mielenkiintoisella katseltavalla ja kuunneltavalla.

Areenan etusivun teemat

Viritetty katselukokemus

Viritetty katselukokemus

Uudessa Areenassa kuvakokoa ja kuvanlaatua on kasvatettu huimasti ja playerit uudistettu kokonaan. Uusi tumma tausta luo loistavat puitteet katselulle. Ohjelman sivulla tarjoilemme myös ohjelman muut jaksot ja suosittelemme jotakin uutta, samaan tunnelmaan sopivaa.

Areenan ohjelmasivu

Tutustu ja kommentoi

Tutustu ja kommentoi

Tutustu YLE Areenan beta-versioon, käytä ja kommentoi. Otamme mielellämme vastaan mielipiteesi ja kehitysehdotuksesi. Voit kommentoida myös tulossa olevaa ilmettä.

Tutustu Areena Betaan Kommentoi uutta ilmettä Osallistu keskusteluun blogissa

Areenan nettiradiot