YLEn linkkejä
YLE TV1

Lauantaina 15.10. klo 18.45 TV1
Uusinta su 16.10. klo 8.05 TV1

AVARA LUONTO: Intiantiikeri (Indian Tiger: Battle for Survival)

Ranthambhoren kansallispuistossa asustavalla naarastiikeri Machlilla on kolme pentua: Satra, Athara ja Unis. Niiden on vartuttuaan lähdettävä turvallisesta kodostaan ja etsittävä viidakosta omat reviirinsä.

Machli on puolustanut reviiriään järven tuntumassa kymmenen vuoden ajan. Haastajia on riittänyt, eikä ihme, sillä hedelmällinen alue on varsinainen tiikerien paratiisi, jossa juomavedestä ja saaliseläimistä ei ole puutetta. Vanhin pennuista, Satra, on oppinut emoltaan kuningattaren elkeitä ja pakottaa nuoremmat sisarukset etsimään omaa reviiriään muualta. Ainoastaan emo voi estää nuorta tiikeriä pääsemästä järvenrannan valtiaaksi. Satra haastaa emonsa väkivaltaiseen yhteenottoon, joka voi päättyä vain toisen tiikerin alistumiseen. Machli joutuu huomaamaan, että Satrasta on kasvanut voimakkaampi ja etsimään itselleen uuden kodin.

12-vuotiaan Machlin ei ole helppoa löytää enää uutta kotia. Ylelliseen järviseutuun verrattuna kuiva, karu maisema ei houkuttele, ja nämäkin seudut kuuluvat jo jollekin. Kun urostiikeri osuu Machlin tielle, onnistuuko hän puolustamaan itseään ja reviiriään?

Tuotanto: Kosmik Global MediaPrivate ltd/Grey Films, Intia

Ohjelma uusitaan sunnuntaina klo 8.05 ja seuraavana keskiviikkona klo 16.

Ohjelma nähtävissä YLE Areenassa 14 päivää.

Testaa tietosi: Intiantiikeri (15.10.2011)

« Takaisin

Sähköpostiosoite
TV1 TV1 TV1 Palaute Ohjelmaopas Urheilu Uutiset Sivukartta YLEn etusivu