YLEn linkkejä
YLE TV1
copyright: Yle/kuvapalvelu

Lauantaina 1.1. klo 18.45 TV1
Uusinta su 2.1. klo 8.05 TV1

AVARA LUONTO: Apinaprinssi

Tällä kertaa Avara luonto vie meidät matkalle Etelä-Intiaan, apinajumala Hanumanin kotiseuduille, jossa apinaprinssi Bobo klaaneineen asustaa. Luontofiktio Apinaprinssi (Le fills du roi singe) kertoo nuoren prinssin ja samanikäisen apinanaaraan, Jeelan, elämäntarinan.

Etelä-Intiassa kahden apinaklaanin kyräily leimahtaa reviiritaisteluksi, ja apinaprinssi Bobo menettää asemansa. Äitinsä kuoltua Bobon on hylättävä klaaninsa valtaama vanha temppeli ja lähdettävä yksinäiselle pakomatkalle. Bobon ainoa keino säilyä hengissä on päästä jonkun toisen apinaklaanin jäseneksi.

Komeasti kuvattu fiktiivinen tarina vetoaa tunteisiin: apinoiden kuningaskunnassa elämä voi olla yhtä aikaa suloista ja julmaa. Dokumentti kertoo ystävyydestä, nuoruudesta ja aikuistumisen haasteista – Bobosta ja Jeelasta, jotka taistelevat tulevaisuudestaan vieraiden klaanien ja urbaanin maailman ristitulessa.

Perinteisistä Avara luonto -dokumenteista fiktiivisyydellään poikkeavan luonto-ohjelman on ohjannut Frederick Fouge ja tuottanut ranskalainen Boréales.

Ohjelmien testitys Teksti-tv:n sivulla 333.
Svensk text i Text-tv s. 778.

Testaa tietosi: Apinaprinssi (1.1.2005)

« Takaisin

Sähköpostiosoite
TV1 TV1 TV1 Palaute Ohjelmaopas Urheilu Uutiset Sivukartta YLEn etusivu