YLE TV1   |  YLE TV2   |  YLE TEEMA   |  YLE FST5   |  OHJELMAOPAS    Keskiviikko 28.1.2015

SARJAT A - Ö
SARJAT LAJEITTAIN
USEIN KYSYTTYÄ
PALAUTE
HAKU

ELOKUVAT
LAPSET

|YLE| ETUSIVUSERRANON PERHE (Los Serrano) YLE TV1
[ DRAAMA ] Muokattu viimeksi: 00.00.9999

YLE TV1 sarja on päättynyt
[Tarkista esitysaika Ohjelmaoppaasta]

Riemastuttava Serranon perhe on täällä jälleen! Sarjan seitsemännen tuotantokauden viimeiset uudet jaksot nähtiin kesällä 2009. Nämä jaksot nähdään Ykkösellä uusintana lauantai-iltapäivisin tammikuusta alkaen.

Loppuelämänsä suuntaa pohtimaan jäänyt Diego saa heti kärkeen nuivan kohtelun rannalle ruikuttamaan jääneeltä Celialta, joka tosin ei jaksa kovin kauaa naputtaa. Etenkään kun Diegon huomio keskittyy aikuistumisen kanssa kipuilevan Guillen tuoreimpaan edesottamukseen.

Santin ja Lourditasin avioelämään tulee varsin suuri ryppy, kun selviää että erään pikkuseikan tähden joutuu miettimään, ollaanko tässä naimisissa ollenkaan! Hulivili-Fitin onni taitaakin olla varmimmissa käsissä, vai mitenkähän on - saadaanko tällä kaudella häitä ollenkaan? Entä se pakollinen avioero?

Saadaanko sukuun lisää lapsia? Ja jos saadaan, niin kuka on isä? Tuleeko Teten ja Guillen romanssista ikinä mitään? Entä millaiseksi muodostuvat suklaasilmä-Curron ensimmäiset teinivuodet?

Kai luvassa on kuitenkin ainakin yhdet kunnon kekkerit, sillä Diego täyttää kohta 50 vuotta.

Pääosissa: Antonio Resines, Jesús Bonilla, Fran Perea, Víctor Elías, Jorge García, Natalia Sanchez, Goizalde Nuñez, Pepa Aniorte, Julia Gutierrez Caba. Ohjaus: Alex Pina.

Tuotanto: Globomedia, Espanja, 2008.

Lisätietoja suomeksi Serranon perhe ja espanjaksi Los Serrano.

Ohjelma on katsottavissa YLE Areenassa 7 päivän ajan.

Lue jaksokuvaukset
- YLE ei vastaa ulkopuolisten linkkien sisällöstä -

[Takaisin]