YLE TV1   |  YLE TV2   |  YLE TEEMA   |  YLE FST5   |  OHJELMAOPAS    Lauantai 20.12.2014

SARJAT A - Ö
SARJAT LAJEITTAIN
USEIN KYSYTTYÄ
PALAUTE
HAKU

ELOKUVAT
LAPSET

|YLE| ETUSIVUISÄ MATTEON TUTKIMUKSIA (7) (Don Matteo, S1-7) Yle Teema
[ JÄNNITYS ] Muokattu viimeksi: 00.00.9999

Yle Teema maanantaista perjantaihin 3.6.13 alkaen klo 18 (uusi 8. kausi elokuussa)
[Tarkista esitysaika Ohjelmaoppaasta]

Kepeän komediallisessa jännityssarjassa ikuisen auringon Italiassa sydämellinen mutta teräväkatseinen kirkonmies Isä Matteo johtaa laumaansa johtamista sekä jatkaa rikostutkimuksiaan koko kesän ajan. Yle TV2 uusii nyt sarjasta sen kaikki seitsemän tuotantokautta, yhteensä 144 jaksoja. Niiden jatkoksi nähdään viimeiset viisi uutta jaksoa.

Umbrian maakunnan vuorilla ja laaksoissa tapahtuu ikäviä rötöksiä, joten Isä Matteolla riittää työsarkaa. Aitous ja oveluus sekä aseistariisuva hymy ovat ne avut, joiden turvin hän pääsee lähelle ihmisiä, niin hyviä kuin pahojakin. Näin hänen onnistuu ratkoa seurakuntansa lampaita kohdanneita tai heidän tekemiään visaisia rikosjuttuja.

Isä Matteo ei tuomitse langenneita lampaitaan. Siinä missä Isä Matteo hoitaa aivotyön itse, jalkatyöstä ja jälkipyykistä vastaavat karabinierit Anceschi ja Tommaso. Kotiseurakunnan lampaat sekä muut ystävät ja kylänmiehet tuovat oman paikallisvärinsä Isä Matteon sävyisään elämään.

Pääosissa: Terence Hill, Nino Frassica, Natalie Guetta, Francesco Scali, Flavio Insinna, Pietro Pulcini. Ohjaus: Giulio Base, Andrea Barzini. Sarja on hurmannut kotimaassaan katsojat parhaaseen katseluaikaan.

Tuotanto: Rai, Lux Vide, Italia 2006-08.

Lisätietoja italiaksi it.wikipedia.org

Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa 7 päivän ajan.

Jaksokuvaukset, kaudet 1-3

Jaksokuvaukset neljäs tuotantokausi

Jaksokuvaukset tuotantokaudet 5-7
- YLE ei vastaa ulkopuolisten linkkien sisällöstä -

[Takaisin]